Noen av våre prosjekter

«Hos Hørt har vi blitt møtt med både innsikt og kompetanse, og ikke minst veldig hyggelige og serviceinnstilte folk. Kampanjene vi har kjørt gjennom Hørt har fått strålende resultater, og med god oppfølging og rapportering har vi fått både oversikten og veiledningen vi trenger for å sammen ta de viktige strategiske beslutningene underveis. Vi har stor tillit til Hørt, og kan varmt anbefale dem videre.» – Falstadsenteret

Falstadsenteret

I løpet av de siste 7 månedene har vi hatt gleden av å samarbeide tett med Falstadsenteret for å forsterke deres digitale nærvær og øke synligheten på nettet. Gjennom en omfattende digital markedsføringsstrategi, som inkluderte Google Ads og Facebook-annonsering, har vi oppnådd betydelige resultater for Falstadsenteret.

Hogst AS

For hogst har vi over en betydelig periode kjørt annonsering på google. Dette vellykkede samarbeidet har lagt grunnlaget for spennende fremtidige planer som vil videre styrke Hogsts digitale tilstedeværelse og markedsposisjon.

«Dyktig lite firma med unge kompetente folk som følger med i tid og trender. God hjelp, løsninger og synlighet for pengene. Tilgjengelig! Lite løping rundt grøten! Anbefales.»

Lettbeint underholdning

Vi har samarbeidet med Lettbeint Underholdning for å løfte deres digitale nærvær. Dette initiativet har inkludert målrettet annonsering på sosiale medier og produksjon av annonsemateriell og innhold.

Scroll to Top